GD LIFTING

Parteneri, Furnizori

Firme reprezentate de noi pe piaţa din România:

Tawi are o istorie veche, cu o experiență îndelungată în domeniu. Compania a fost înregistrată în 1923 ca SRL. Inițial a fost o companie siderurgică suedeză.

TAWI este astăzi lider de piață în domeniul ridicării mărfurilor ușoare și poate oferi soluții complete pentru toate ramurile industriale. Are filiale în Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Germania și Danemarca. Are distribuitori în aproximativ 50 de țări.

Continuă să dezvolte soluții ergonomice de ridicare, care pot contribui la îmbunătățirea condițiilor de lucru, la creșterea eficienței și la reducerea costurilor pentru utilizatori din întreaga lume.

Binar Handling AB este un grup industrial, din care fac parte companii de nișă, care au dezvoltat produse și tehnologii unice pentru clienții profesioniști.

 Unul dintre domeniile principale sunt soluțiile industriale speciale. Una dintre aceste companii este Binar Handling , lider mondial în echipamente de manipulat, dedicat industriei automotive. 

Numărul mare de traumatisme din cauza posturii incorecte ale operatorilor și manevrele inutile de ridicare pe care le fac, este o problema mult prea costisitoare in industrie. Binar Handling  oferă soluții care permit efectuarea ușoară și sigură a acestor operațiuni. Mânerul de control dezvoltat de Binar Handling  încorporează cunoștințele de specialitate necesare pentru a combina eficiența și ergonomia. Se completează bine cu produsele eepos GmbH, Germania. Nu ar trebui să existe unul fără celălalt.

VACU-LIFT Transportsysteme GmbH

Primul echipament de ridicat cu vacuum a fost livrat unui client sceptic, dar după aceea foarte mulțumit, la începutul anului 1967. Astăzi, marca VACU-LIFT înseamnă peste 20 de brevete și invenții și peste 26.000 de echipamente vândute. Înseamnă inginerie creativă germană, soluții inovatoare și lider mondial în sistemele de transport cu vid.

eepos GmbH

Companie germană eepos GmbH, este o companie tânără, înființată în 2006, dar cu o ascensiune uimitoare, datorită podurilor rulante ușoare modulare pe care le produc. Acestea sunt din profile de aluminiu sau carbon, dedicate în mod special industriei automotive. Sistemul modular permite rezolvarea unei game largi de probleme privind fluxul de material și manipularea încărcăturii. Se completează bine cu produsele Binar Quick-Lift AB. Nu ar trebui să existe unul fără celălalt.

Meniu